Свържете се с нас

Новини

август 23, 2022

Успешно завърши изграждането на проект в Германия

Екипът на EGE Group изгради модерен и иновативен магазин за хранителни стоки в Германия. Благодарение на усърдната работа и своята всеотдайност, професионалистите на компанията успяха да завършат един проект, който се простира отвъд границите на познатото. 

Богатото портфолио на EGE Group излиза извън територията на България и покорява ширините на Европа в държави като Белгия, Австрия, Полша, Англия, Румъния, а днес вече и в Германия.

В град Офенбах, завърши изграждането на магазинът от веригата „Да хапна“, който беше създаден по концепцията за иновативен, модерен и успешен търговски обект. Магазинът отговоря на най-високите стандарти и изисквания за търговско оборудване, като разполага с високотехнологични хладилни витрини, касови модули, минусови хладилни витрини и фризери. Обектът притежава модерни и удобни стелажи, както и всички необходими консумативи и аксесоари.

EGE Group създава всеки обект по индивидуален проект и съобразен с нуждите и целите на своите клиенти. Основната мисия на компанията e да се превърне в лидер не само на българския и европейски пазар, но и на световния, следвайки политиката за устойчивост и визията за развитие на компания