Свържете се с нас

За нас

Кои сме ние

EGE Group предоставя цялостни решения за изграждане на магазини за хранителни стоки и други търговски обекти - от идеята, през проектирането, изграждането, оборудването и сервиза в зависимост нуждите и целите на клиентите.

EGE Group е компания на иновациите, на успешно приложените нови технологии и решения в сферата на търговското, POS и IT оборудване в ритейл бизнеса. Осъзнавайки нуждата от индивидуалността на всеки един проект,  предоставя уникални решения за всеки клиент.

Един от най-ценните ѝ ресурси е екипът от доказани професионалисти, отворени към новостите и предизвикателствата. Развитието на информационните технологии и иновации, управлението на проекти и бързо сменящите се стилове и модните тенденции, налага постоянно развитие на компанията.

   Свържете се с нас   

EGE-group-ekip.png
Ege-group-koi-sme-nie.jpg

Концепция за успешен магазин

е нещо уникално, което ЕGE Group разработи не само за България, но и за международния пазар.

С тази иновация ние създаваме решения:

  • Как най-успешно се оптимизира полезния обем в един търговси обект
  • Какви продукти да се лансират, които да направят локалния бизнес специален и да му предадат уникална стойност
  • Кая е най-подходящата и модерна визия, отговаряща на цялостната концепция на обекта
  • Как да бъде осветен обектът, така че продуктите да имат съвършена видимост, да са контрастни, свежи, цветни и примамливи
  • Кои са подходящите POS устройства, които са ергономични, постигат бързото обслужване на касова зона, ефективен прием на стока и лесно осъществяване на ревизии

Концепцията за успешен магазин на EGE Group e цялостно решение, което се разработва съобразно нуждите на Вашия бизнес. С него доказано увеличавате финансовата ефективност на търговския обект.

История

Начало
–
2003 година
2007 година
–
–
2008 година
2009 година
–
–
2010 година
2011 година
–
–
2012 година
2014 година
–
–
2016 година
2017 година
–
–
2018 година
2020 година
Предишна

EGE Computers започва дейност на 23 август 2003 г. в гр. Шумен, като фирма за комплексни решения в областта на компютърната техника, монтаж на компютърни системи, консултации в областта на информационните технологии, изграждане на локални мрежи, продажби на лицензиран софтуер и поддръжка на компютри и копирни машини, интегрирани POS системи.

Обявен е брандът EGE POS и заедно с EGE Computers сформират EGE Group.

Внедрена ticket система за приемане и обработване на сервизни заявки и ремонти в отдел сервизна дейност. 

Стартиране на по-сериозно и задълбочено изследване на международните пазари – редовно посещаване на световни изложения, семинари, симпозиуми, обучения, магазини, класирани за ТОП ритейл обекти с цел да се наблюдават пазарните тенденции, така че EGE Group да е винаги актуален, модерен и да предлага иновативни решения на своите клиенти.

Отваря врати първият офис в София и е лансирана нова марка – EGE Toner.

Сформиран е нов отдел в компанията „Технологии и иновации“. Компанията стартира собствено производство на стойки за POS хардуер, допълнителни елементи, UV детектор за пари под бранда E-pole. Междувременно започва директен и собствен внос на POS хардуер оборудване от множество международни компании.

Внедрена ERP система от висок клас за цялостно решение за управление на бизнеса.

Завършен е първи проект по цялостно изграждане на хранителен магазин.

Създаден е брандът EGE Shop Build. Монтирани са като част от собствено производство първите express checkout за магазин (експресни каси).

Внедрен е сертификат за качество ISO 9001:2008. Ticket системата за сервизната дейност е заменена с цялостна CRM система.

Открит е модерен и уникален за Балканите шоурум в София, наподобяващ истински супермаркет и презентиращ иновативни решения за ритейла, следващ световните тенденции на пазарната конюнктура и презентиращ специално селектирани марки на производители на техника и оборудване, достъпни за българския пазар.

Компанията започва да предлага изграждане на 3D интериорен дизайн за визуализация на обекти.

Добавен е нов сегмент в портфoлиото на EGE Group – EGE Light: изработването на дизайн и концепция за осветление за ритейла.

Нов продукт в отдел „Технологии и иновации“ – шкафче за личен багаж.

Още сключени договори за партньорства, добавени допълнителни услуги и дейности към съществуващото портфолио.

Създаден нов собствен продукт – coffee corner, представляващ модерен кът, в който е поместена интелигентна кафе машина, която предлага множество напитки с кафе, добавено истинско прясно мляко, избор с вкусове и аромати от Monin със система за картово разплащане и система за отчитане и следене на vending съоръжения – телеметрия.

Внедрена ново поколение CRM система – Bitrix24 за project management.

Обявено ребрандиране: ново лого, изграждане на нова корпоративна идентичност, стартиране на нов сайт поради развитието на информационните технологии и бързо сменящите се стилове и модни тенденции, които налагат постоянно развитие на компанията заради нейния иновативен, модерен и съвременен дух.

Стартиране с нов продукт на пазара: self-checkout (каси на самообслужване).

Следваща

Нашата визия

Да бъдем световен лидер в консултирането, проектирането и изграждането на търговски обекти, които са успешни на пазара, привлекателни за потребителите и носещи стойност и значимост с това, което представляват.

Нашата мисия

Да бъдем консултанти по отношение на това как клиентите да развиват бизнеса си по начин, че да бъде успешен и печеливш.

Да им предоставим ноу хау-то в технологиите и тенденциите за разгръщането на потенциала на целия търговски обект, така че той да бъде отличим, атрактивен и конкурентоспособен. 

Да им предоставяме цялостно решение от идеята, през проектирането, изграждането, оборудването и сервиза и те да могат да виждат в нас доверен, сигурен и надежден партньор за техния бизнес. 

Нашите ценности

Реални ползи за клиентите:

Предоставяме решения за цялостно изграждане на търговския обект от идеята, през проектирането, технологията, оборудването и сервиза. Ние вярваме, че в обект с по-приветлива и привлекателна атмосфера, клиентите ви ще се чувстват по-приятно, спокойно и сигурни и това ще ги провокира да купуват повече.

Професионален опит и високо ниво на компетентност:

Нашият дългогодишен опит ще Ви помогне да развивате успешно бизнеса си по начин, че да привличате повече клиенти и да ги правите лоялни. А нашият екип от специалисти в различни области на бизнеса ще Ви даде необходимите компетенции и насоки за това как да го направите.

Индивидуален подход и лично отношение:

Осъзнаваме, че всеки бизнес има своята собствена лична история, развитие, цели и стремежи. Затова се стремим да подхождаме според всеки един от Вас индивидуално и да намираме най-правилните решения за Вас.

Технологии и тенденции:

Стремежът към иновации, търсенето и изследването на новите тенденции, желанието за намиране на новото, различното, уникалното във всяка една операция, услуга и обект са в основата на всеки един наш проект. Нашите клиенти могат да разчитат на знанието и опита, с който разполагаме и който черпим от световния пазар.

EGE Group: компания на иновациите и новите пазарни тенденции

0
оборудвана площ
0
брой клиенти
0
брой сделки

Те избраха нас

Metro Metro
Billa Billa
Фантастико Фантастико
Kaufland Kaufland
345 345
DEBENHAMS DEBENHAMS
Decathlon Decathlon
Starbucks Starbucks
Picadily Picadily
TCBA TCBA
T market T market
Фреш Маркет Фреш Маркет
Edea Edea
Moyat Magazin Moyat Magazin
Penny Penny
Bozmov Bozmov
Bodinor Bodinor
Bolero Bolero
BulMag BulMag
Bogat Beden Bogat Beden
Janet Janet
Kam Kam
Merkanto Merkanto
Optima Optima
Life Life
M magniti M magniti
Leksi Leksi
LS travel LS travel
Paconi Paconi
Tsravetes Tsravetes
VMV VMV
ABC market ABC market
ѝоми маркет ѝоми маркет
Наблизо Наблизо
Опа супермаркет Опа супермаркет

Като компания на иновациите, на уникалните решения и реалните ползи за бизнеса, се стремим да сме носители на иновативното, модерното, стилното, и актуалното. Индивидуалният почерк, който прилагаме към нашите клиенти подчертава професионализма и решителността, с които действаме на пазара.

Инж. Хасан Хюсеин, Изпълнителен Директор и основател на EGE Group