Свържете се с нас

Често задавани въпроси

Осигуряването на висококачествени продукти и услуги е водеща цел за EGE Group. Стараем се да ви информираме за интересни и важни новости в нашата сфера. Вашите въпроси, мнения и препоръки също ни дават значима насока в избора на най-правилните решения за бизнеса.

 

Какви услуги предлагате?

Ние имаме възможност да започнем работа от етап изграждане на идейна концепция, 3D проект, маркетингови насоки, разработване на лого и корпоративна идентичност. Избор на конкретно оборудване изцяло разпределено спрямо даденостите на помещението, изграждане на конкретни зони за различни стокови групи, топла точка, рибна секция, сладкарска, кафе и фреш зона. Местоположението също е важна част, съобразно която можем да реализираме различен тип услуги. Ексклузивни представители сме при решенията за POS и IT оборудване.  Изграждаме хладилни инсталации и всички необходими компоненти към тях. Имаме много добри решения за подопочистването и балирането на отпадъци. Инсталираме бързи, плъзгащи или автоматични врати, оборудваме бусове със специализирана система и абсолютно всичко друго необходимо до етикета, количката за пазаруване и последния финален щрих.

Да избера една фирма за цялостно обзавеждане или множество различни?

9 < 1 при отваряне или обновяване на търговски обект, ако избирате отделни фирми, където всяка извършва само една дейност трябва да работите с поне 9 подизпълнители. Комуникацията само с една фирма по всички въпроси спестява средства, пари и време. Доказано ограничава проблемните ситуации не само от комуникационно естество, но и при конкретното физическо изпълнение на всички точки в един обект.

Можете ли да изготвите цялостна концепция за оборудване на търговски обект?

EGE Group e единствената компания на пазара, която предоставя цялостни решения за изграждане на магазини за хранителни стоки и други търговски обекти - от идеята, през проектирането, оборудването и сервиза в зависимост нуждите и целите на клиентите. 

Мога ли да видя на живо оборудването за търговски обекти преди поръчка?

Разбира се. За всички наши клиенти и партньори е открит модерен и уникален за Балканите шоурум в София. Наподобяващ истински супермаркет и презентиращ иновативните решения за ритейла, шоурума следва световните тенденции на пазарната конюнктура и представящ специално селектирани марки на производители на техника и оборудване, достъпни за българския пазар. 

Как моят магазин обект да бъде успешен на пазара?  

Ние от EGE Group разработихме „Концепция за успешен магазин“, не само за България, но и за международния пазар. Тази иновация е създадена в полза на вашия бизнес и се съобразява спрямо нуждите на всеки един търговец. С нея доказано увеличавате финансовата ефективност на търговския обект. За да подобрите своя бизнес модел и да научите повече подробности за „Концепцията за успешен магазин“, можете да я изтеглите от тук.   

Ще ме консултирате ли докато изграждам своя мечтан магазин?

За нас в EGE Group индивидуалният подход и личното отношение с нашите клиенти и партньори е от ключово значение, затова  нашият екип от професионалисти ще ви консултира през цялото време и по най-добрият начин. Започнете своята консултация още сега, като изпратите запитване към нашите специалисти.

Изготвяте ли проекти за малки магазини?

Разбира се. Проектираме, изграждаме и оборудваме както големи вериги и супермаркети, така и малки квартални магазинчета. Виж част от нашите реализирани проекти тук.

Мога ли да се възползвам само от изграждане на 3D проект или само оборудване?

Разбира се. Ние сме готови да помогнем във всяко едно отношение, без значение дали имате нужда от 1 витрина, цялостно оборудване, графичен проект или консултация.

В кои региони работите?

Не познаваме граници - работим на територията на цялата страна, а дори и извън нея.

Искам да отворя магазин, но не знам от къде да започна?

EGE Group предоставя цялостни решения за изграждане на търговски обекти – от идеята, през проектирането, изграждането, оборудването и сервиза. Ще ви предложим пълна концепция от А до Я и ще ви запознаем с „Концепция за успешен магазин“. Поставете началото, като се свържете с нашите специалисти.

Цени и срокове?

Всички цени и срокове са строго индивидуални и зависят от куп компоненти. За да сме максимално точни и полезни, можете да се свържете с нашите специалисти, които ще подходят с професионализъм и лично отношение. 

Ще ми е необходимо фискално устройство, какви са стъпките по закон?
  • Първо се свързвате с оторизирана фирма за продажба и сервизиране на фискални устройства
  • Избирате необходимите и подходящи за вашите нужди устройства
  • След това следва попълването и заверяване на необходимите законови документи

    При нас в EGE Group е необходимо да попълните Заявление и от тук натам ние се грижим и оформяме цялата документация.

  • Следва програмиране на устройството

Може да направине консултация с наш спициалист ТУК