Свържете се с нас

Новини

октомври 17, 2022

През тази година EGE Group изгради петия магазин от веригата супермаркети EDEA

EGE Group изгради модерен, високотехнологичен и иновативен търговски обект в община Хитрино, област Шумен. Магазинът е част от веригата EDEA, която се нарежда сред най-големите и конкурентни супермаркети в Североизточна България, като всички нейни обекти са изцяло създадени от EGE Group.

Новосъздаденият обект притежава обширна площ, на която са разположени висок клас търговско оборудване- хладилни витрини и фризери, касови модули, хладилни инсталации и ПОС системи.

Всички стелажи в обекта са удобни и специализирани според вида на презентираната стока, като осигуряват лесен достъп до артикулите. 

Различните сектори в супермаркета разполагат с подходящо за тях осветление, за да се постигне максимален ефект при подчертаване на свежестта и цвета на различните стоки. За завършен цялостен вид и функционалност, търговския обект е оборудван с модерни и иновативни консумативи и аксесоари, които предоставят удобство на клиентите при пазаруване и допринасят за повишаването на оборота. 

Магазинът притежава богата гама от специализирани сектори, които са изградени с подходящи витрини, технологии и иновации. Модерната сладкарница, топла витрина и грил са само част от разнообразието, което предлага EDEA на своите потребители.

EGE Group изгражда всеки свой обект с висок професионализъм, внимание към детайлите и прецизност, съобразно индивидуалните нужди на клиента. Разгледайте всички реализирани обекти, които са изградени от компанията и са разположени на територията на цялата страна. 

   ПРОЕКТИ  

Ако искате и вие да превърнете мечтания магазин в реалност, последвайте линка и се свържете с нашите специалисти, които ще ви консултират и изградят модерен и функционален търговски обект. 

   СВЪРЖИ СЕ С НАС