Свържете се с нас

Новини

април 19, 2022

Не познаваме граници - EGE Group в Европа

Компанията стартира на българския пазар през 2003 г. в град Шумен, като фирма за комплексни решения в областта на компютърната техника и информационните технологии.

През годините EGE Group разширява значително своята дейност и се превръща в лидер на българския пазар, като предлага цялостни решения за изграждане на магазини за хранителни стоки и други търговски обекти - от идеята, през проектирането, оборудването и сервиза в зависимост нуждите и целите на клиентите.

Брандът е посланик на иновациите и новите пазарни тенденции, като пренася у нас най-модерните стилове и технологии от цял свят. През 2014 г, в София отваря врати модерен и уникален за Балканите шоурум, а днес вече EGE Group има реализирани проекти на територията на цялата страна.

Компанията не познава граници и благодарение на оптимизирания и висококачествен процес на работа и екипът от професионалисти, EGE Group излиза и извън територията на България. В държавите Белгия, Австрия и Полша EGE Group предоставя техника за търговските обекти на своите клиенти, а в Стратфорд, Англия оборудване за Food Shop. Компанията става част и от откриването на обект в съседна Румъния.

Основната мисия на EGE Group e да се превърне в лидер не само на българския и европейски пазар, но и на световния, следвайки политиката за устойчивост и визията за развитие на компанията.