Свържете се с нас

Новини

март 23, 2022

EGE Group успя да реализира забележителните 27 търговски обекта през изминалата 2021 г.

Успехът на компанията се дължи на факта, че винаги се стреми да е носител на новите пазарни тенденции, да предлага иновативни решения на своите клиенти и да дава реални ползи за бизнеса.

Един от най-ценните ѝ ресурси е екипът от доказани професионалисти, които изграждат всеки обект с индивидуален подход и лично отношение. Новооткритите магазини през изминалата година са създадени с приятна атмосфера, така че те да бъдат достатъчно приветливи за клиентите и да предоставят отлично потребителско преживяване. Търговските обекти са с максимално оптимизирано пространство, за да придадат допълнителна стойност чрез нетрадиционни за магазина услуги.

Всички магазини изградени от EGE Group разполагат с висок клас технологии, иновативно търговско оборудване и модерен интериорен дизайн. В съчетание тези тенденции следват концепцията за „Успешният магазин“, която е разработена от компанията в полза на своите клиенти и е уникална иновация не само за България, но и за международния пазар.

Оборудваните търговски площи през изминалата година са на територията на цялата страна и включват както най-големите градове, така и малките населени места- част от тях са в София, Варна, Бургас, Слънчев бряг, Добрич, Кубрат и др. 

   Всички реализирани проекти