Свържете се с нас

Новини

февруари 01, 2023

EGE Group посети най-значимото събитие в света на търговията

През януари 2023 г., в Ню Йорк, САЩ  се проведе най-голямото и най-значимо събитие в света на търговията.  

EGE Group беше гост на NRF (National Retail Federation) 2023 Retail`s BIG SHOW, което се провежда всяка година. Събитието представи тридневна образователна програма с над 350 гост лектори от цял свят, които са водещи специалисти в своята област и споделят своите опит, умния и най-новите тенденции, и иновации в света на бизнеса и търговията.

 

Събитието включва още и изложение с огромни мащаби на което EGE Group, имаше удоволствието да проведе множество партньорски перспективни сесии, включващи комбинация от търговци и доставчици на решения, споделящи ценна информация за бъдещите тенденции в търговията на дребно.

На повече от 300 000 квадратни фута изложбено пространство, бяха разположени +950 изложители, представящи най-различни нови тенденции:

o   Лаборатория за иновации на NRF, включваща технологии за бъдещето

o   Startup Zone с най-новите и най-обещаващите компании

o   Разширен технически павилион и сцена за хранителни услуги

o   5 етапа на големи идеи за изложители, включващи казуси от доставчици

С възхода на търговията и нарастващото използване на цифровите технологии, търговците на дребно трябва да се адаптират, за да останат конкурентоспособни и да посрещнат промените и изискванията на потребителите. EGE Group продължава да се развива като следи новостите на световните пазари и предоставя иновативни решения на своите клиенти, които им помагат да рационализират своите операции, подобряват изживяването на клиентите и увеличават крайния резултат.

NRF 2023 Retail's BIG Show беше фантастична възможност за EGE Group да демонстрира и развива своя опит и прозрения за бъдещето на търговията на дребно.

Екипът на EGE Group се гордее, че е в челните редици на търговията на дребно и е утвърден лидер на българския пазар в предоставянето на иновации, модерни и високотехнологични решения, които да помогнат на търговците на дребно да постигат успехи в управлението на своите магазини.