Свържете се с нас

Блог

май 09, 2022

Как партньорството с EGE Group помага на търговския обект да е успешен?

При изграждане и оборудване на търговски обект, EGE Group се фокусира върху разработване на цялостни решения, които повишават потребителското преживяване и прибавят допълнителна финансова стойност на бизнеса. Компанията е единствената на българския пазар, която предоставя съвкупност от дейности – от идеята, през проектирането, изграждането и сервиза. Компанията разбира нуждите на клиента и се стреми да им предостави най-доброто решение във всяка една сфера.

1. Идейна концепция и интериорен дизайн на търговския обект

EGE Group разработва пълна идейна концепция, която представя базово разпределение и оформление на бъдещия обект. Набелязват се основните търговски зони, отбелязват се потенциални проблемни места и зони, изискващи специално внимание. След одобрената концепция се пристъпва към техническото проектиране, дизайна и изготвянето на прецизни чертежи.

Дизайнът не е просто пренасяне на ритейл концепцията в обекта. Дизайнът създава емоция и предава послания чрез цветове, форми, материали и светлина, комбинирани с правилната селекция на мебели и оборудване за магазина, а 3D визуализацията ни предоставя възможност да видим всички идеи в завършен вид.  

2. Разработване на лого и корпоративна идентичност на търговски обект

Логото и корпоративната идентичност са лицето и сърцето на всеки един бизнес, затова компанията прецизно разработва подходяща бранд визия за всеки свой клиент.

3. Търговско оборудване

EGE Group като компания на иновациите и новите пазарни тенденции, предоставя съвременни, модерни и иновативни продукти, така че клиентите да са конкурентоспособни и достатъчно отличими на пазара.

4. Оборудване за пицарии, пекарни, ресторанти и заведения

EGE Group доставя и инсталира цялостно оборудване за пицарии, пекарни, ресторанти и заведения. Разнообразното и модернизирано оборудване,  предлага на своите собственици да оптимизират пространството в своите обекти и да повишат финансовите си приходи.  

5. ПОС системи IT оборудване

EGE Group предоставя цялостни, работещи и ергономични специализирани POS и IT решения, предназначени за нуждите на търговските обекти, ресторантьорския бизнес, складове, транспорт, логистика, производствени предприятия, химическата и фармацевтична индустрия, здравната индустрия, търговия на едро и дребно.

6. Специализирано осветление за търговски обект

Всеки търговски обект трябва да бъде добре осветен с прецизно и специализирано осветление. Стоките в магазина се осветяват по различен начин, според техния вид, за да се постигне максимален ефект при подчертаването на свежестта и цвета на различните хранителни продукти или други потребителски артикули.

7. Изграждане на кафе кът, кафе машини и аксесоари

С изграждането на кафе кът, EGE Group удовлетворява потребителските нагласи, а с високотехнологичните кафемашини предоставя и утвърждава нови стандарти и интелигентно решение в кафе бизнеса.

8. Кошници и колички за пазаруване, мърчандайзинг продукти и аксесоари

За да осигурите комфорт и лекота на вашите клиенти при пазаруване е особено важен изборът на колички и кошници. Предоставянето на иновативни, удобни и безопасни решения е ключов фактор, който ще улесни потребителите при тяхното посещение в магазините. 

9. Сервиз и абонаментно обслужване

Компанията ни разполага с екип от специалисти, които първо анализират обстойно, коректно и точно необходимостта на клиента, а след това действат бързо и ефективно по отстраняване на проблеми и казуси. С услугата за Абонаментно обслужване, нашите клиенти и партньори автоматично си гарантират спокойствие и сигурност за техния бизнес.

EGE Group предлага висококачествени услуги, съобразени с индивидуалните потребности. Фирмата консултира и решава проблемите на клиентите си при изгодни цени, и осигурява рентабилността и просперитета на техния бизнес.