Свържете се с нас

Блог

юни 08, 2021

Искате да направите магазин?

Планирате да изградите хранителен магазин или специализиран обект за месо, риба или плодове и зеленчуци. А може би искате да преоборудвате или реновирате сегашния си обект с  цел по висока ефективност?

Освен взетото от вас решение за развитието на дадения бизнес трябва да знаете, че има няколко много важни и главни параметри, които са от изключителна значение в тази сфера и доказано оказват влияние върху ефективността, постигането и развитието на високи резултати.

Разбира се, Вие няма как и не е задължително да познавате в детайли всяка една материя, но ако искате Вашия обект да е на професионално ниво и най-важното в последствие да можете да контролирате и намалите до минимум евентуални проблеми, за вас са от изключителна важност:

1.ТЕХНОЛОГИЯ И 3d ДИЗАЙН

 

2.ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ

3.POS / IT РЕШЕНИЯ

4.СПЕЦИАЛИЗИРАНО ТЪРГОВСКО ОСВЕТЛЕНИЕ

5.АКСЕСОАРИ И КОНСУМАТИВИ

6.СИГУРНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Всяка една от тези стъпки съдържа технологични особености, които се изграждат съобразно спецификата на вашия обект. Когато ги изградите и решите професионално в самото начало, си гарантирате със сигурност висока конкурентоспособност и свеждате до минимум объркване на процесите в търговския обект. 

ЕGE Group дава отговор на всички въпроси от А до Я, свързани с изграждането на един търговски обект. Така комуникацията по всички въпроси минава през една фирма. Изградихме екип и разполагаме с пълния капацитет от специалисти, които работейки ежедневно в синергия и синхрон, постигат стабилност по отношение на качественото предоставяне на услугите и индивидуалното консултиране на клиентите в зависимост от техните нужди, стремежи и цели.

Може да Ви предоставим безплатна консултация за вашия обект по всяко едно от посочените направления. Свържете се с нас на 0899 12 10 10 или ни пишете на office@egegroup.eu