Свържете се с нас

Новини

юли 18, 2022

За първи път беше създаден касов модул по дизайн на EGE Group

За първи път в историята на компанията беше създаден модерен и иновативен касов модул, който е проектиран изцяло по идея и дизайн на Инж. Хасан Хюсеин, Изпълнителен Директор и основател на EGE Group, когото за съжалениe загубихме по време на пандемията.

 

Създаден от водещата турска компания Gökçelik, касовият модул HASSAN, освен с модерен дизайн, разполага и с ергономична структура, която осигурява удобство както за клиента, така и за обслужващия касиер. Комбинирайки неръждаема стомана и дърво, касовото работно място съчетава в себе си модерни линии и гарантира, че качествата и функциите ще бъдат представени на клиентите по естетичен начин. Удовлетворението на потребителите се повишава благодарение на ергономичната структура, минималистичен подход, високопроизводителна конвейерна лента и лекота на използване. 

Пионер в иновациите в ритейл сектора и търговското оборудването, с новия продукт Hassan, EGE Group се фокусира върху P.O.P. - Point of Purchase – продажби. Най-важната характеристика, която отличава Hassan от другите е щателното планиране на последната точка на покупка, в предния му панел, което подобрява ефективността на касата. Докато увеличава продажбите с тази функция, естетическият му вид отговаря на очакванията на клиентите. Търговските обекти, които използват тази каса, могат лесно да показват продуктите си, без да заемат твърде много място. Друго предимство за супермаркетите е, че този гъвкав касов модул се състои от 3 части и има вертикална модулна структура. Тази модулна структура също така намалява разходите за подмяна, доставка и монтаж на продукта.

Предоставяйки информация за новия продукт, Главният изпълнителен директор на Gökçelik, Ялчин Арас съобщи, че идеята се е родила на изложението Euroshop през 2020 г., като оригиналната концепция - измислена от Хасан Хюсеин е разработена от отделите за научноизследователска и развойна дейност на Gökçelik, където е получила сегашната си вид. Арас добави: „За съжаление, загубихме човекът, който вдъхнови продукта, затова сметнахме за добре да наречем продукта HASSAN, като го кръстим на него, за да запазим паметта му жива.“ [1]

Започнали са регистрационните процедури, свързани с продукта и се очаква през 2023 г. касата Hassan да се предлага за продажба на вътрешния и международен пазар, за да отговори на очакванията на крайните потребители и клиенти. EGE Group ще продължи с продуктивни начинания, които добавят стойност в сектора на търговията на дребно.[1] https://www.gokcelik.com/blog-an-original-checkout-base-from-gokcelik.html