Свържете се с нас

Новини

декември 20, 2022

Какво се случи през изминалата 2022 година.. равносметката.

Всяка изминала година EGE Group продължава да расте целеустремено и развива своя потенциал в света на бизнеса. Иновативния подход и комплексни решения позиционират бранда като лидер на пазара и превръщат компанията във водеща фигура в бранша. 

През изминалата 2022 година, редица събития белязаха прогреса на EGE Group, като продължава да се увековечава вече 19-годишната история на компанията.  

  •  Гост на най-голямото изложение в Европа

EGE Group беше гост на EuroCIS 2022, най-голямото търговско изложение в света на търговията на дребно

  • Касов модул HASSAN

За първи път в историята на компанията беше създаден модерен и иновативен касов модул, който е проектиран изцяло по идея и дизайн на Инж. Хасан Хюсеин, Изпълнителен Директор и основател на EGE Group, когото за съжаление загубихме по време на пандемията. Създаден от водещата турска компания Gökçelik, касовият модул HASSAN, освен с модерен дизайн, разполага и с ергономична структура, която осигурява удобство както за клиента, така и за обслужващия касиер.

 

  • Успешно завърши проект в Германия

Екипът на EGE Group изгради модерен и иновативен магазин за хранителни стоки в Германия. Благодарение на усърдната работа и своята всеотдайност, професионалистите на компанията успяха да завършат един проект, който се простира отвъд границите на познатото.

  • EGE Group отпразнува рождения ден на компанията

За 19-та поредна година компанията чества своя рожден ден, заедно с целия екип. По традиция празникът се отбелязва с голямо фирмено събитие, което има за цел освен празненство и сплотяване на връзката в екипа.

  • EGE Group изгради 5-тия магазин от веригата EDEA

EGE Group изгради модерен, високотехнологичен и иновативен търговски обект в община Хитрино, област Шумен. Магазинът е част от веригата EDEA, която се нарежда сред най-големите и конкурентни супермаркети в Североизточна България, като всички нейни обекти са изцяло създадени от EGE Group.

 

  • Кампания „Капачки за бъдеще“

EGE Group подкрепя благотворителната кампания "Капачки за бъдеще". Благодарение на самоинициативата на служителите, в офиса на компанията целогодишно се събират пластмасови капачки, които се предават в определените пунктове за събиране.

През 2023 г. EGE Group ще продължава да се развива в положителна посока, като си поставя нови високи цели и се стреми към още бъдещи успехи.  Основната мисия на компанията е да се превърне в лидер не само на българския, а и на международния пазар.