Свържете се с нас

Новини

септември 13, 2022

EGE Group отпразнува рождения ден на компанията с ежегодна екипна среща

За 19-та поредна година компанията чества своя рожден ден, заедно с целия екип. По традиция празникът се отбелязва с голямо фирмено събитие, което има за цел освен празненство и сплотяване на връзката в екипа.

Вече 19 години на пазара, EGE Group доказва своя опит като лидер в света на бизнеса и изграждането на сплотен и специализиран екип от професионалисти. През тази година отново беше белязана силната връзка между хората и компанията, както и изграденото помежду им доверие.  

Заредени с добро настроение и много усмивки служителите от офис Шумен и офис София потеглиха към сгушеното в Троянския балкан село Рибарица. Там, сред красотата на природата и обединени от общия празник, всички задружно се забавляваха под съпровода на песни, танци и игри. Дори поройният дъжд не успя да спре ентусиастите от EGE Group, които се справиха успешно с трасе, изпълнено с редица предизвикателства като въжен мост, escape room, стрелба, пейнтбол и много други.

Програмата през цялото събитие беше цветна и изпълнена с много изненади, подаръци и награди. Професионалистите от Екстрийм гейм се погрижиха за игрите и веселието на спортния терен, а танцовата формация „Господарите на танца“ допринесоха за доброто настроение със своята атрактивна интернационална програма. И като всеки рожден ден, рожденика почерпи с вкусна и тематична торта.

Пожелаваме си EGE Group да просперира дълги години, да постига множество успехи и да продължава да гради дълготрайни връзки в екипа.