Свържете се с нас

Новини

февруари 22, 2024

EGE Group на изложение СИХРЕ 2024.

С вълнение споделяме преживяванията си от неотдавнашното изложение СИХРЕ в Интер Експо Център, където представихме нашите иновативни решения за касови модули на самообслужване на CCL.

Изложението представя последните тенденции и иновации в хотелиерската индустрия, като обхваща хотелиерско, ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване.

Събитието се оказа изключително успешно, като ни свърза с ключови лица от бранша, предизвика значителен интерес към нашите продукти и затвърди позицията ни на лидер в революционните решения в индустрията.

На изложението представихме каса на самообслужване, разработена от CCL, водеща компания в областта на технологиите за търговия на дребно.

Решенията за системите за самообслужване предоставят възможност за стимулиране на цялостния растеж на бизнеса.

Повишаване на удовлетвореността и лоялността на клиентите.

Технологията за самообслужване представя модерен и иновативен имидж, като привлича нови клиенти и изпреварва тенденциите.

Решенията за самообслужване могат да увеличат продажбите.

Удобният интерфейс, баркод скенера, контролната везна, терминала за плащане, принтера за касови бележки са функциите на касата, за които получихме положителни отзиви от посетителите.

Вярваме, че участието ни в изложението СИХРЕ 2024 ще доведе до ползотворни партньорства.

Винаги се стремим да сме в крак с тенденциите и иновациите в бранша и да предлагаме продукти, които отговарят на нуждите и очакванията на клиентите.

Следете последните новини от нас на нашия уебсайт, където можете да намерите актуална информация за нашите продукти, събития и постижения. Благодарим ви за подкрепата и интереса. Можете също така да се абонирате за нашия информационен бюлетин, за да получавате най-актуалните новини от бранша.