Свържете се с нас

Новини

юни 13, 2022

EGE Group гост на най-голямото търговско изложение в света на търговията на дребно

EGE Group беше гост и тази година на EuroCIS 2022, най-голямото търговско изложение в света на търговията на дребно, което се проведе на 31 май- 2 юни, в Дюселдорф, Германия. Събитието има за цел да се превърне в източник на информация и вдъхновение за професионалисти и лица, свързани с ритейл сектора. През трите дни от провеждането на изложението са регистрирани 9 070 търговски посетители от 88 страни и са взели участие 345 изложители от 33 държави, заемащи 10 721 m² нетна изложбена площ.

EGE Group успешно се гмурна в безкрайното море от представяне на разработки и иновативни продукти, насочени към бъдещето и световната търговия на дребно. EuroCIS е витрина за тенденции и иновации, която представя всички аспекти и канали на модерната търговия на дребно:

  • Технологии за търговия на дребно
  • Осветление
  • Визуален мърчандайзинг
  • Обзавеждане на магазини и дизайн на магазини
  • Хладилна техника и управление на енергията
  • Оборудване за хранене
  • Маркетинг на дребно
  • Експо и маркетинг на събития

Снимка: eurocis-tradefair.com  

EuroCIS 2022 отчете запазване на високата, тенденциозна склонност към инвестиране в технологии в търговията на дребно. Последните две години на пандемия предизвикаха огромен скок в дигитализацията в обикновената търговия и много търговци са ускорили значително своите инвестиции в дигитализацията на своите магазини.  

През периода на провеждане на ритейл изложението, бяха представени редица иновации в областта на анализите, плащанията, касовите решения и иновации, касови модули на самообслужване и пр. Като посланик на новите пазарни тенденции, EGE Group пренася у нас най-модерните стилове и технологии от цял свят.  

Улрих Спаан, член на борда на EHI Retail Institute, обобщава: „Успехът на EuroCIS 2022 отразява високата релевантност на технологиите използвани в днешните организации за търговия на дребно. Технологиите проникват във всички области в ритейл сектора и пандемията ускори тази тенденция отново. „Smart Retail“ играе основна роля в полза на купувачите, които очакват безпроблемно клиентско преживяване и персонализирани услуги между онлайн и офлайн каналите.“ [1][1] https://www.eurocis-tradefair.com/en/Press/Press_material/Press_releases/EuroCIS_2022_exceeds_expectations