Свържете се с нас

Блог

август 31, 2023

Максимизиране на малкото пространство

Постигане на висока ефективност с правилното позициониране на стоките.

Може би току-що започвате вашият бизнес и помещението не е толкова просторно, колкото бихте искали. Или може би имате горещо местоположение — страхотен пешеходен трафик, перфектен квартал и съседи, но проблемът с цената за квадратен метър? Ето няколко лесни неща, които можете да направите, за да увеличите максимално малкото си пространство със страхотен дизайн на оформление.

НЕ ПРЕТРУПВАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ СИ
Изключително изкушаващо е да поставите всичко там и да изглеждате като добре зареден магазин. Но пускането на много артикули всъщност прави вашето пространство по-малко, по-тясно и по-трудно за пазаруване за клиентите. Те могат лесно да бъдат изключени.

ЯСНИ И ИЗЧИСТЕНИ ЕТИКЕТИ
Искате клиентите ви да прочетат бърза информация за няколко ключови продукта, но добавянето на твърде много информационни карти за производителя прави пространството да изглежда по-малко, по-разхвърлено и по-малко подходящо за пазаруване.ИЗБЯГВАЙТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕТО С ХАОС И БЕЗПОРЯДЪК.
Използвайте естествени цветове, като бяло,  слонова кост и сиво за стените и мебелите. За презентиране изберете артикулите със светли цветове.

ЗАЛОЖЕТЕ НА ДОБРО ОСВЕТЛЕНИЕ
Светлината е ключов елемент. Тя има решаваща роля за по-малките пространства. Ако даден ъгъл в магазина ви не е осветен, той е загубен. Заложете на личния си нюх и естетика.
СТАНЕТЕ ВЕРТИКАЛНИ
Основната витрина може да бъде увеличена много лесно чрез добавяне на щанд в стил „торта на етажи“ към средата. Това е страхотна опция за импулсни стоки, които обикновено биха се изгубили на обикновено приспособление или просто заемат твърде много място на плаващ рафт.


ДВОЙНО СЪХРАНЕНИЕ
Стенните рафтове работят чудесно, но не предлагат много място за съхранение. Потърсете стенно приспособление, което има заключено място за съхранение в долната част, за да съхранява резервни запаси. Това ще спести на вашите служители да обикалят навсякъде в търсене на правилния продукт и ще даде на служителите ви бърза представа къде се намира продукта.

ПРОЕКТИРАНЕ ОФОРМЛЕНИЕТО НА РАФТОВЕТЕ
Все още не сте сигурни как ще осъществите оформлението на вашата малка витрина?
Чудите се колко ще струва проектирането и обзавеждането?
EGE Group ще ви помогнат с иновативни решения в ритейл сектора.