Свържете се с нас

Блог

февруари 08, 2021

Какво печелим, ако балираме отпадъците в обектите си ?

ЕGE Group започва дейността си през 2003 година.
Към днешна дата компанията предоставя решения за цялостно изграждане на магазини за хранителни стоки, сервизни и производствени площи. Да сега сме оборудвали над 400 000 кв.м. на територията на цяла България.

Всеки предприемач, собственик или управител на магазин за хранителни стоки или друг търговски обект знае, че складовата част и нейното правилно функциониране е изключително важно и се отразява пряко върху целия търговски процес.

Много често получаваме обратна връзка от нашите клиенти, че постоянното подреждане или изхвърляне на отпадъци пречи склада им да се използва оптимално и заема не малка част от времето на персонала им.

В отговор на тези нужди EGE Group предложи на българския пазар решения на немския си партньор Strautmann

Защо е необходимо и какво печелим, ако балираме отпадъците в търговските, сервизни и производствените си площи ?

  • Директни приходи от рециклирането на отпадък
  • Спестяване на място
  • Оптимизация на процесите и разходи за персонал
  • Опазване на околната среда
  • Ред и подреденост
  • Повече време за основната дейност на фирмата

Качеството, което предлагаме при използването на тези машини и технологии е гарантирано най-високо с дълъг живот на всеки продукт и абсолютна надеждност.

Изхвърлете изгодно - Поради високата компресия на материала, камионите могат да бъдат оптимално натоварени. Транспортните разходи се намаляват или дори се спестяват изцяло. Балите се продават с печалба. Тъй като колкото по-висока е плътността на балите, толкова по-високи са приходите от продажби.

BallPress-001

Винаги на разположение - AutoLoadBaler може да се пълни по всяко време, дори на ръка. Отворът за пълнене е идеален за големи картонени кутии. Отпадъчният материал вече не трябва да се съхранява временно. Вашият персонал е независим от времената за смяна на контейнери на фирмата за превоз на отпадъци. Пресата е винаги на разположение и ценното място за съхранение вече не се губи.

Няма недостиг на персонал - Времето за ръчно разкъсване или сгъване на картонената кутия вече не е необходимо благодарение на автоматичното пълнене. Така намалявате и рисковете от нараняване на персонала.

Спестяване на разстояния за ходене - Количката за събиране на AutoLoadBaler има по-голям обем на пълнене от конвенционалните контейнери за събиране. Това означава, че са необходими по-малко пешеходни разстояния до пресата. В допълнение, AutoLoadBaler може да бъде настроен вътрешно, спестявайки дълги разстояния за ходене навън.

Автоматично пълнене - спестяване на време - Напълнената количка за събиране се натиска удобно и лесно отстрани на AutoLoadBaler. Персоналът трябва само да натисне бутона за стартиране. Напълно автоматичното попълване на AutoLoadBaler означава, че няма време за изчакване. Това дава на персонала Ви време за основния бизнес - време за продажби.

Спокойна атмосфера на пазара - Количките за събиране изглеждат добре в зоната за продажби и създават ред и чистота. Вашите клиенти няма да бъдат притеснени от изхвърлянето. Чувствате се добре и на пазара цари спокойна атмосфера.

Повече време за основния ви бизнес - Благодарение на автоматичното пълнене на пресата, вашият персонал разполага с повече време за основната си дейност. Вашите клиенти ще намерят пълни рафтове за продажба и плотове за пресни плодове и зеленчуци. Благодарение на спестеното време при изхвърляне, вече няма дълги опашки пред касата! Вашите клиенти ще получават търсената информация, персонала ще е ведър и усмихнат и по този начин клиентите ще избират да купуват именно от Вас.