EGE Shop Build   EGE POS   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE Group
 
Начало   За нас   Партньори   За фирми   Контакти   GDPR  
 
 

За нас"ЕГЕ ГРУП" ООД осигурява на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, съобразени с техните потребности, консултира и решава проблемите на клиентите си при изгодни за тях цени.

Портфолиото от продукти и услуги на "ЕГЕ ГРУП" ООД се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Най-новите технологии, авангардни продукти и решения.

 

"ЕГЕ ГРУП" ООД започва дейността си през месец Август 2003 година като фирма за комплексни решения в сферата на компютърната техника, асемблиране на компютърни системи, консултации в сферата на информационните технологии, изграждане на локални мрежи, продажба на лицензиран софтуер и сервиз на компютърна и копирна техника.

Основана от млади и ентусиазирани професионалисти, фирма "ЕГЕ ГРУП" ООД, развива и обогатява своята дейност в условията на динамично променящ се, пълен с предизвикателства и възможности пазар. Фирмата прибавя към основната си дейност, продукти и услуги за изграждане и поддръжка на системи за видео наблюдение и контрол, POS системи, телефонни централи, структурни кабелни системи, навигационна и пожароизвестителна техника.

Важен момент в развитието на "ЕГЕ ГРУП" ООД е разширяването на фирменото портфолио с предлагането на изграждане и оборудване на офиси, магазини, заведения и предприятия.

 

От своето създаване през Август 2003, "ЕГЕ ГРУП" ООД постепенно разширява своя предмет на дейност и днес дружеството има следните подразделения:

EGE Shop Build - цялостни решения в областта на търговското обзавеждане, хладилната и климатична техника, оборудване и дизайна на хранителни магазини, супермаркети, хипермаркети, сладкарници, ресторанти и магазини за нехранителни стоки;

EGE POS - специализирани решения предназначени за дистрибуция, търговия на едро и дребно, търговски обекти, ресторантьорски бизнес, складове, транспорт, логистика, производствени предприятия, химическата и фармацефтична индустрия, а така също и решения за оптимизация на процесите в здравната индустрия;

EGE Computers - комплексни решения в сферата на компютърната техника, продажба на лицензиран софтуер, сервиз на компютърна и копирна техника, изграждане и поддръжка на системи за видео наблюдение и контрол, системи за сигурност, телефонни централи, структурни кабелни системи, озвучаване, навигационна и пожароизвестителна техника;

EGE Toner - презареждане и рециклиране на тонер касети за лазерни принтери, зареждане на мастилени глави за мастиленоструйни принтери, предлагане на оригинални и съвместими консумативи.

 

Наред с многото клиенти към семейството на "ЕГЕ ГРУП" през годините се присъединяват и силни бизнес партньори. С тяхна помощ фирмата успява да предложи още по-стабилен и по-голям кръг от продукти и услуги.

"ЕГЕ ГРУП" ООД осъществява собствен внос в партньорство със световноизвестни и утвърдени производители като Datalogic Group, Motorola, Dibal, Honeywell Scanning & Mobility, AURES Group, Zebra Technologies, Intermec Inc., PrehKeyTec, TVS, Avaya, Cisco Systems, Inc., Citizen Systems, PRINTEX, CITAQ CO., LTD. и много други. Фирмата предла качествени технически и функционални решения, подкрепени от перфектен монтаж и сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти.

"ЕГЕ ГРУП" ООД има редица сертификати издадени от водещи световни корпорации като Datalogic Group, Motorola, Microsoft Corporation, Citizen Systems, IBM, Датекс ООД, Kaspersky Lab ZAO, Eltrade, Cisco Systems, Inc, R&M, Intermec Technologies Corporation и редица други. Тези сертификати са престиж за фирмата, а за клиентите дказателство, че продуктите и услугите на "ЕГЕ ГРУП" са качествени и надеждни.

 

Мисията на "ЕГЕ ГРУП" ООД е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, съобразени с техните потребности, да консултира и решава проблемите на клиентите си при изгодни за тях цени, осигуряващи рентабилността и просперитета на организацията.

За Вас в "ЕГЕ ГРУП" ООД работи екип от млади и доказани професионалисти, отворени към новости и предизвикателства. Това са позитивни и отговорни личности, които вярват, че няма граници а само предизвикателства. Този дух на компанията е един от най-ценните й ресурси. Опитът, който притежава екипът, е едно от най-големите предимства на фирмата на конкурентния пазар в България. Знанията и уменията на служителите са изградени на база дългогодишна сериозна и задълбочена работа в областта на информационните технологии.

За по-доброто обслужване на своите клиенти "ЕГЕ ГРУП" ООД е изградила собствен сервиз и предлага гаранционно и извънгаранционно абонаментно обслужване. Фирмата разполага и със собствен авто-парк от шест автомобила, с които извършва за собствена сметка, доставка на консумативи и доставка и поддръжка на компютърна техника и оборудване.

 

Едни от най-важните елементи от фирмената политика в единадесет годишната история на "ЕГЕ ГРУП" ООД са коректното обслужване на клиентите, бързата доставка на поръчаните продукти, изключително изгодните ценови условия и стриктното спазване на законовата уредба на страната.

Портфолиото от продукти и услуги на "ЕГЕ ГРУП" ООД се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

"ЕГЕ ГРУП" ООД успешно сe развива и разраства през своето единадесет годишно съществуване. За единадесет години работа, фирмата се утвърждава като един от лидерите в областта на информационните и комуникационни технологии. Днес фирмата разполага с офиси и магазини на територията на цялата страна.

 

При нас се съчетават в едно желания и възможности!
 
 
 
Начало
За нас
Партньори
За фирми
Контакти
    EGE Shop Build
EGE POS
EGE Computers
EGE Toner
  EGE Group
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu